Ajtó alkatrész & szerszám nagykereskedelem
Tegnapra kellene? - Holnapra megoldjuk!

Információk

Elérhetőség
megrendelés

Webáruházunk online nagykereskedelmi tevékenységet folytat, vásárlóink körét olyan cégek, egyéni vállalkozók, közületek alkotják, melyek tevékenységi körei kötődnek termékkörünkhöz. Partnereink körét leginkább az alábbi szakmák képviselői alkotják: 

 • lakatosok
 • zárjavítók
 • vasárú és barkács szaküzletek
 • zár szaküzletek, kulcsmásolók
 • ajtó-ablak gyártók és beépítők
 • stb...

Kiemelten foglalkozunk zárbetétekkel és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal, számos zárbetét gyártóval közvetlen kapcsolatban állunk. Az általunk nyújtott lehetőségek ebben a termékkörben kiemelkedőnek mondhatóak, legyen szó a kereskedelem vagy szolgálatás bármely szegmenséről.

telefon logo
Tóth Tibor (általános kérdések, zárbetétek, zárrendszerek) : +3620/342-5040
Borsodi János (általános kérdések, pánikzárak, vasalatok) :

+3620/255-2646

Központi e-mail cím:  info [kukac] webzar.hu 

Forgalmazott termékeke köre:

Webáruházunk elsősorban zárak, lakatok, zárbetétek, ajtócsukó mechanikák, kilincsek, zárcímek értékesítésével foglalkozik. Szolgáltatásaink közé tartozik a kulcsmásolás, valamint az azonos zárlatú és főkulcsos zárrendszerek készítése.

A termékeinknél látható fotó illusztráció, melyek eltérhetnek a valóságtól!

 

Szállítási és rendelési információk:

Áruházunkban a rendelés regisztrációhoz kötött. A regisztrációt megteheti a Partner regisztráció menüpontra kattintást követően. A leadott megrendelések munkanapokon, munkaidőben kerülnek feldolgozásra 08 - 16 H között. A munkaidőn túl vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A rendelésekről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail mindössze a rendelés leadásának tényét hivatott visszaigazolni, a megrendelés visszaigazolása manuálisan küldött e-mail útján történik, melyben szerepel az adott megrendelésre vonatkozó szállítási határidő és minden egyéb információ egyaránt. A manuális visszaigazolás a feldolgozást követően kerül kiküldésre.

A forgalmazott termékek többsége saját, fennmaradó része pedig partnereink raktárában állandóan elérhető. Amennyiben rendelésének minden eleme saját raktárunkban rendelkezésre áll akkor a termékek 2 munkanapon belülmegérkeznek Önhöz, ha akár egyetlen eleme rendelésének partnerünk raktárában érhető csak el, akkor a szállítás némileg hosszabb időt vesz igénybe, de semmiképpen sem hosszabb, mint 7 munkanap. A fentiek alól kivételt képeznek azon termékek melyek leírásában szerepel, hogy a kiszolgálása hosszabb időt vesz igénybe. A manuálisan küldött visszaigazoló e-mail minden esetben tartalmazza a kiszállítás várható időpontját.

 

Fizetési lehetőségek:

A termék vételára és a szállítási költség egyaránt feltüntetésre kerül a csomagban található számlán. A megrendelt termékről szóló számla végösszegének megfizetésére két lehetőség áll rendelkezésére. Fizethet utánvéttel, amikor is a futárnak egyenlíti ki készpénzben a számla végösszegét. Lehetőség van előre utalással is fizetni, ezen lehetőség választásakor az autmatikusan küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz minden adatot az előre utalás elvégzéséhez. A csomag feladása és a számla kiállítása az átutalás megérkezését követően történik meg.

 

Hibásan leadott rendelés esetén:

Amennyiben a leadott vagy kézbesített rendelés kapcsán bármilyen hiba lépett fel, (elírás, hibás mennyiség, nem megfelelő termék, stb.) kérjük azt elérhetőségünk bármelyikén jelezze felénk, hogy lehetőség szerint korrigálhassuk azt. 

 

Garanciális ügyintézés:

A forgalmazott termékekre minimálisan 1 év garanciát vállalunk, kivéve, ha termék leírásában jeleztük, hogy az adott termékre ettől hosszabb a vállalt garancia időtartama. A vásárlás időpontját az általunk kiállított számla igazolja, melyet minden esetben a kézbesített csomagban talál. Garanciálisnak vélt meghibásodás esetén jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel. Telefonon történő egyeztetést követően futárt küldünk a meghibásodott termékért mely a felvételt követő munkanapon visszakerül hozzánk. A termék futártól történő átvételéről, a kibontásáról, a kipróbálásáról, szükség esetén a szétszedéséről digitális videofelvétel készül a későbbi esetleges vitás kérdések tisztázása végett. A cserélt vagy javított termék visszaszállításáról cégünk gondoskodik. Hibás teljesítés, vagy garanciális hiba esetén a termék el-, és visszaszállításának költségét cégünk vállalja. Abban az esetben, ha a bejelentett hiba nem garanciális jellegű vagy a Vásárlónak felróhatóan keletkezett, az el-, és visszaszállításának mindennemű költségét a vásárlóra terheljük.

 

Árak és fotók:

A termékeknél a bruttó, vagyis a 27%-os ÁFA-val növelt vételár kerül feltüntetésre. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, csomagolási költséget nem számolunk fel. A termékek fotói illusztrációk, esetenként eltérhetnek a valóságostól.

 

A termékek csomagolása:

Elsősorban zárbetétek esetén ha fogaskerék, gomb vagy vészfunkció beépítését kéri, továbbá ha azonos kulccsal működő zárbetéteket vásárol, valamint plusz kulccsal történő rendelés esetén a termékek kibontása sajnos elkerülhetetlen. Megértésüket köszönjük!

 

További információk:

Adatkezelésünkre, internetes szolgáltatásainkra, vásárlás menetére vonatkozó információkat a minden oldal tetején elérhető Vásárlási feltételek menü alatt talál.Cégnév / Név:
Webzár KFT.
Cím:
4400 Nyíregyháza, Simai út 9.
Személyes átvétel itt:
Zárszaküzlet - 4400 Nyíregyháza Simai út 9. (egykori autószalon)
Telefon:
Weboldal:
Áruház neve:
Webzár - Online zár és szerszám nagykereskedés
Adószám:
25552023-2-15
EU adószám:
HU25552023
Cégjegyzék szám:
15-09-083486
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartási szám:
B-15.685/2016
Nyilvántartásba vétel dátuma
2016.05.23.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr. Szemán Sándor
Bankszámlaszám:
OTP 11744003-21136809
Kapcsolattartó neve:
Gyetkó Krisztián
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3620/342-5040
Kapcsolattartó e-mail címe:
Jegyző:
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője 4401 Nyíregyháza Kossuth tér 1. (DR. SZEMÁN SÁNDOR)
Helyileg illetékes Okmányiroda:
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
Területileg Illetékes Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége:
4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10. (42)500-694
Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető testülete:
4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. (42)311-544
Nyílvántartásba vevő kamara:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege:
Bruttó 3 000 Ft
Szállítás
 • GLS futárszolgálat - normál csomag

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS-el a 0629/886-700, vagy a 0620/8900-660-as telefonszámon.

  gls
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  49 999,9  Ft
  1 690 Ft
  50 000  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS futárszolgálat - terjedelmes csomag

  Túlméretes és amorf alakú csomagokhoz tartozó szállítási mód. Választása esetén 1 munkanap alatt jut el Önhöz rendelése. A többpontos zárak 199 cm-es hosszban kerülnek kiszállításra.

  gls
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  49 999,9  Ft
  3 380 Ft
  50 000  Ft
  -
  1 690 Ft
 • Személyes átvétel üzletünkben, Nyíregyházán

  A megrendelt termékeket személyesen átveheti a 4400 Nyíregyháza Simai út 9. szám alatti üzletünkben, az egykori autószalon helyén. H-P.: 08:00-16:30 Szo.: 08:00-12:00 V.: Zárva   TÉRKÉP (új ablakban nyílik meg)

  Szállítási költség: 0 Ft
Fizetés
 • Utánvét

  A csomag ellenértékét annak átvételekor a futárnak szükséges kifizetnie készpénzben.

 • Készpénzzel üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvétel esetén készpénzzel is fizethet.
 • Bankkártyával üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvétel esetén bankkártyával is fizethet.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!