Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
SSL Certificate

Információk

 • megrendelés

  Webáruházunk online nagykereskedelmi tevékenységet folytat, vásárlóink körét olyan cégek, egyéni vállalkozók, közületek alkotják, melyek tevékenységi körei kötődnek termékkörünkhöz. Partnereink körét leginkább az alábbi szakmák képviselői alkotják: 

  • lakatosok
  • zárjavítók
  • vasárú és barkács szaküzletek
  • zár szaküzletek, kulcsmásolók
  • ajtó-ablak gyártók és beépítők
  • stb...

  Kiemelten foglalkozunk zárbetétekkel és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal, számos zárbetét gyártóval közvetlen kapcsolatban állunk. Az általunk nyújtott lehetőségek ebben a termékkörben kiemelkedőnek mondhatóak, legyen szó a kereskedelem vagy szolgálatás bármely szegmenséről.

  telefon logo
  Tóth Tibor (általános kérdések, zárbetétek, zárrendszerek) : +3620/342-5040
  Borsodi János (általános kérdések, Roto és egyéb vasalatok) :

  +3620/255-2646

  Központi e-mail cím:  info [kukac] webzar.hu 

  Forgalmazott termékeke köre:

  Webáruházunk elsősorban zárak, lakatok, zárbetétek, ajtócsukó mechanikák, kilincsek, zárcímek értékesítésével foglalkozik. Szolgáltatásaink közé tartozik a kulcsmásolás, valamint az azonos zárlatú és főkulcsos zárrendszerek készítése.

  A termékeinknél látható fotó illusztráció, melyek eltérhetnek a valóságtól!

   

  Szállítási és rendelési információk:

  Áruházunkban a rendelés regisztrációhoz kötött. A regisztrációt megteheti a Partner regisztráció menüpontra kattintást követően. A leadott megrendelések munkanapokon, munkaidőben kerülnek feldolgozásra 08 - 16 H között. A munkaidőn túl vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A rendelésekről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail mindössze a rendelés leadásának tényét hivatott visszaigazolni, a megrendelés visszaigazolása manuálisan küldött e-mail útján történik, melyben szerepel az adott megrendelésre vonatkozó szállítási határidő és minden egyéb információ egyaránt. A manuális visszaigazolás a feldolgozást követően kerül kiküldésre.

  A forgalmazott termékek többsége saját, fennmaradó része pedig partnereink raktárában állandóan elérhető. Amennyiben rendelésének minden eleme saját raktárunkban rendelkezésre áll akkor a termékek 2 munkanapon belülmegérkeznek Önhöz, ha akár egyetlen eleme rendelésének partnerünk raktárában érhető csak el, akkor a szállítás némileg hosszabb időt vesz igénybe, de semmiképpen sem hosszabb, mint 7 munkanap. A fentiek alól kivételt képeznek azon termékek melyek leírásában szerepel, hogy a kiszolgálása hosszabb időt vesz igénybe. A manuálisan küldött visszaigazoló e-mail minden esetben tartalmazza a kiszállítás várható időpontját.

   

  Fizetési lehetőségek:

  A termék vételára és a szállítási költség egyaránt feltüntetésre kerül a csomagban található számlán. A megrendelt termékről szóló számla végösszegének megfizetésére két lehetőség áll rendelkezésére. Fizethet utánvéttel, amikor is a futárnak egyenlíti ki készpénzben a számla végösszegét. Lehetőség van előre utalással is fizetni, ezen lehetőség választásakor az autmatikusan küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz minden adatot az előre utalás elvégzéséhez. A csomag feladása és a számla kiállítása az átutalás megérkezését követően történik meg.

   

  Hibásan leadott rendelés esetén:

  Amennyiben a leadott vagy kézbesített rendelés kapcsán bármilyen hiba lépett fel, (elírás, hibás mennyiség, nem megfelelő termék, stb.) kérjük azt elérhetőségünk bármelyikén jelezze felénk, hogy lehetőség szerint korrigálhassuk azt. 

   

  Garanciális ügyintézés:

  A forgalmazott termékekre minimálisan 1 év garanciát vállalunk, kivéve, ha termék leírásában jeleztük, hogy az adott termékre ettől hosszabb a vállalt garancia időtartama. A vásárlás időpontját az általunk kiállított számla igazolja, melyet minden esetben a kézbesített csomagban talál. Garanciálisnak vélt meghibásodás esetén jelezze azt felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel. Telefonon történő egyeztetést követően futárt küldünk a meghibásodott termékért mely a felvételt követő munkanapon visszakerül hozzánk. A termék futártól történő átvételéről, a kibontásáról, a kipróbálásáról, szükség esetén a szétszedéséről digitális videofelvétel készül a későbbi esetleges vitás kérdések tisztázása végett. A cserélt vagy javított termék visszaszállításáról cégünk gondoskodik. Hibás teljesítés, vagy garanciális hiba esetén a termék el-, és visszaszállításának költségét cégünk vállalja. Abban az esetben, ha a bejelentett hiba nem garanciális jellegű vagy a Vásárlónak felróhatóan keletkezett, az el-, és visszaszállításának mindennemű költségét a vásárlóra terheljük.

   

  Árak és fotók:

  A termékeknél a bruttó, vagyis a 27%-os ÁFA-val növelt vételár kerül feltüntetésre. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét, csomagolási költséget nem számolunk fel. A termékek fotói illusztrációk, esetenként eltérhetnek a valóságostól.

   

  A termékek csomagolása:

  Elsősorban zárbetétek esetén ha fogaskerék, gomb vagy vészfunkció beépítését kéri, továbbá ha azonos kulccsal működő zárbetéteket vásárol, valamint plusz kulccsal történő rendelés esetén a termékek kibontása sajnos elkerülhetetlen. Megértésüket köszönjük!

   

  További információk:

  Adatkezelésünkre, internetes szolgáltatásainkra, vásárlás menetére vonatkozó információkat a minden oldal tetején elérhető Vásárlási feltételek menü alatt talál.  Cégnév / Név: Webzár KFT.
  Cím / székhely: 4400 Nyíregyháza, Simai út 9.
  Személyes átvétel itt: Zárszaküzlet - 4400 Nyíregyháza Simai út 9. (egykori autószalon)
  Telefon: +3620/342-5040
  E-mail: info [kukac] webzar.hu
  Weboldal: https://webzar.hu
  Áruház neve: Webzar.hu - Online nagykereskedés
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-99776/2016.
  Adószám: 25552023-2-15
  EU adószám: HU25552023
  Cégjegyzék szám: 15-09-083486
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartási szám: B-15.685/2016
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2016.05.23.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Szemán Sándor
  Bankszámlaszám: OTP 11744003-21136809
  Kapcsolattartó neve: Gyetkó Krisztián
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3620/342-5040
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] webzar.hu
  Jegyző: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Jegyzője 4401 Nyíregyháza Kossuth tér 1. (DR. SZEMÁN SÁNDOR)
  Helyileg illetékes Okmányiroda: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda, 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.
  Területileg Illetékes Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége: 4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10. (42)500-694
  Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető testülete: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. (42)311-544
  Nyílvántartásba vevő kamara: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 3 000 Ft!
 • » GLS futárszolgálat (Normál csomag)

  Ezen szállítási mód választása esetén a futár munkanapokon 08 17 óra között szállítja a csomagot a megadott címre, amely lehet lakásának vagy munkahelyének címe egyaránt. A kiszállítás további részleteiről egyeztethet a GLS-el a 0629/886-700, vagy a 0620/8900-660-as telefonszámon.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft33 000,99 Ft1 350 Ft
  33 001 Ft ingyenes
  gls
  » 24H futárszolgálat (Csomag többpontos zárral) (Készpénzes fizetés a futárnál)

  Ezen szállítási mód választása esetén maximum 2 munkanap alatt jut el Önhöz rendelése. A többpontos zárak eredeti hosszban kerülnek kiszállításra.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft33 000,99 Ft2 700 Ft
  33 001 Ft 1 350 Ft
  24hfutar_hu
  » GLS futárszolgálat (Csomag többpontos zárral)

  Ezen szállítási mód választása esetén 1 munkanap alatt jut el Önhöz rendelése. A többpontos zárak 195 cm-es hosszban kerülnek kiszállításra.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft33 000,99 Ft2 700 Ft
  33 001 Ft 1 350 Ft
  gls
  » Személyes átvétel (WS)

  A megrendelt termékeket személyesen átveheti a 4400 Nyíregyháza Simai út 9. szám alatti üzletünkben, az egykori autószalon helyén. H-P.: 08:00-16:30 Szo.: 08:00-12:00 V.: Zárva   TÉRKÉP (új ablakban nyílik meg)

  Szállítási költség0 Ft
 • » Utánvét

  A csomag ellenértékét annak átvételekor a futárnak szükséges kifizetnie készpénzben.

  » Készpénzzel üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvétel esetén készpénzzel is fizethet.
  » Bankkártyával üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvétel esetén bankkártyával is fizethet.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet