Ajtó alkatrész & szerszám nagykereskedelem
Tegnapra kellene? - Holnapra megoldjuk!

Abus 727/50 HB80 Titalium lakat

Raktáron
Részletek

Az Abus 727TI (64TI/50 HB80) lakatszériát közepes és magas lopáskockázat esetén ajánljuk, a lakat ár/biztonsági szint aránya optimális. A széria minden modellje paracentrikus kulcsprofillal, krómozott zárszerkezettel, és edzett acél kengyellel van ellátva.

TITALIUMTM - A jövőbe mutató biztonság
Az Abus biztonságtechnikai szakértői által kifejlesztett TITALIUMTM lakatok új dimenziót jelentenek a biztonság területén. Innovatív anyagból készül, magas biztonságot nyújt és egyben jelentősen könnyebb a súlya. A TITALIUMTM anyag egy könnyű alumínium ötvözet, amelyet robosztussága mellett könnyedsége jellemez. A repülőgépiparhoz hasonlóan az ABUS két fontos tulajdonságot tart szem előtt: legmagasabb biztonság és könnyű súly. A korszerű termékfejlesztés tükröződik a lakatok küllemén is, ugyanis a TITALIUMTM széria minden terméke meggyőző nemesacél kinézettel készül.
TITALIUMTM - könnyű és biztonságos
A TITALIUMTM széria lakatválasztéka új referenciaként szolgál a lakatok között. A klasszikus rézből készült termékekkel összehasonlítva a közel 30%-al könnyebb súly és ugyanaz a biztonsági szint főleg ott teszi attraktívvá a lakatot ahol a biztonság mellett a súlynak is nagy szerepe van, például utazásnál vagy mozgó tárgyak, anyagok biztosításánál.
  • TitaliumTM speciális ötvözet, nagy biztonság, kis súly
  • kétoldali golyós reteszelés
  • könnyű és erős
  • paracentrikus kulcsprofil a hetékony manipulációs nyitási technikák ellen
  • krómozott zárszerkezet
  • 2 db kulcs
Paraméterek, jellemzők
Garancia:
1 év
Mit keres?:
Lakat
Gyártó:
Abus
Lakat legnagyobb szélessége:
50 mm
Kulcsok száma:
2 db
Kengyel alatti magasság:
80 mm
Kengyel alatti szélesség:
29 mm
Kengyel átmérő:
8 mm
EAN:
4003318564390
Gyártó:
Abus
Cikkszám:
72750HB
Kiegészítő termékek