Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tokoz Pro 300 zárbetét gombos 40x45

Tokoz Pro 300 zárbetét gombos 40x45
 • Tokoz Pro 300 zárbetét gombos 40x45
 • Tokoz Pro 300 zárbetét gombos 40x45
 • Tokoz Pro 300 zárbetét gombos 40x45
Raktárkészlet: VAN
Zárbetét változat 
:
Rövidebb oldal 
:
Hosszabb oldal 
:


 • Gombos változat leírása: a zárbetét a belső oldalról egy elegáns forgatógomb elfordításával nyitható és zárható, a kulcs így semmiképpen nem maradhat benne.  A gomb elhelyezkedése nem szimmetrikus méretek esetén megadható.

  A Tokoz Pro 300 zárbetét az 1919-es múltra visszatekintő csehországi gyártó terméke. Több évnyi folyamatos fejlesztés által a legújabb betörési módozatok mindegyike ellen hatékonyan védi értékeinket, testvérével a Pro 400-as típussal együtt jelenleg webáruházunk egyik legmagasabb védelmet nyújtó típusai. A magas mechanikai biztonságot a szabadalmilag védett lamellás működés eredményezi, amely az ismert manipulációs zárnyitási technikák (letapogatás, fésülés, bumping key) ellen kimagasló védelemmel bír. A roncsolással történő nyitási technikák ellen a cink ötvözet ház, a kulcsnyílásnál elhelyezett acél forgó lamella, valamint az edzett acélból készült zárbetét gerinc mind-mind megfelelő védelmet nyújtanak.

  Kulcsból 5 db-ot találunk a dobozban, melyek csak a biztonsági kódkártya bemutatásával másolhatóak. Az anyagfelhasználására jellemző a teljes rozsdamentesség, amely által időjárásnak kitéve, nedves, poros, párás, sós környezetben is kitűnően használható, a gyártó mindezt a termékre vállalt 5 év garanciával is bizonyítja.

 • Zárbetét méret 
  40/45
  Törésvédelem 
  Igen
  Kulcsmásolás védelem
  Igen
  Kódkártya (utánrendeléshez) 
  Igen
  Fúrásvédelem 
  Igen, magasfokú
  Maghúzás védelem 
  Igen
  Bumping key védelem 
  Igen
  Manipuláció elleni védelem 
  Igen, magasfokú
  Csapok száma 
  Lamellás működés
  MABISZ minősítés 
  Igen
  Garancia
  5 év
  Szállítási határidő
  1-2 munkanap
  Gyártó
  Tokoz
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  300G4045