Ajtó alkatrész & szerszám nagykereskedelem
Tegnapra kellene? - Holnapra megoldjuk!

Abus Bravus 3000 MX zárbetét 50x50

Várható szállítás
2024.04.23
Gyártó
Abus
Saját raktárunkban, több mint 2 db
Részletek

Az Abus Bravus 3000 MX biztonsági zárbetét a számos üzletben vagy webáruházban elérhető 2000 MX nagyobb testvére, törésvédelemmel, magasabb fokú védelemmel, számos extra lehetőséggel.

Kifejezetten magas biztonsági igényeket is képes kiszolgálmi ez a zárbetét, amely a törésvédelmen és a kulcsmásolás elleni védelmen túl minden betörési mód ellen véd. Az Abus Bravus 3000 MX 3 csapsora a kulcsot összesen 13 csappal tapogatja le, amelyek közül 10 aktív, így kimagasló a letapogatás elleni védelme. A zárbetét alapjául az egyedi módon kialakított törésvédő híd szolgál, amely lehetőséget biztosít a zárbetét átméretezésére is.  3 db masszív újezüst kulccsal fogalmazzuk, melyek a magasabb kopásállóságú újezüstből készülnek, másolásvédelmét szabadalom védi 2030-ig. 

A kulcs hegyén Intellitec bemarás található, amely a másolásvédelmet garantálja. A kulcs kialakítását jellemzi még, hogy minden oldalán található mintázat. A 3000 MX típushoz a zárbetéttel együtt rendelve, vagy a későbbiekben bármikor rendelhető online felületen keresztül pótkulcs, a biztonsági kártya bírtokosának. (lásd lejjeb utólagos szolgáltatások listáját)

A zárbetét egy különösen masszív acél gerincre kerül felépítésre, modulok valamint toldó alkatrészek felhasználásával. A kialakítás előnye, hogy a gerinc a zárbetéttől függetlenül kerül kialakításra, így esetében a zártörésnek való ellenállást tarthatták szem előtt. A modularitás magában hordozza a lehetőséget, hogy a zárbetét mérete bármikor egy másik éppen szükséges méretre átalakítható legyen.

A Bravus 3000 MX-hez számos szolgáltatás utólagosan is elérhető.

  • kulcs utánrendelés online felületen (ki sem kell mozdulnia, mégis biztonságosan juthat kucshoz)
  • méret változtatás
  • újabb zárbetét/lakat rendelése a meglévő kulcsokhoz
  • átkódolás kulcs vagy kódkártya elhagyása esetén
Paraméterek, jellemzők
Zárbetét méret:
50/50
Törésvédelem:
Igen
Kulcsmásolás védelem:
Igen
Kódkártya (utánrendeléshez):
Igen
Fúrásvédelem:
Igen, erősített
Maghúzás védelem:
Igen
Bumping key védelem:
Igen
Manipuláció elleni védelem:
Igen, magasfokú
Csapok száma:
10 aktív + 3 passzív + Intellitec
MABISZ minősítés:
Igen
Garancia:
5 év
Gyártó:
Abus
Cikkszám:
B3000N5050