Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
SSL Certificate

Hírek, újdonságok

2017.07.07 08:00
KFV és Roto többpontos zárak

KFV logó

A Webzár KFT eddg is kiemelten foglalkozott többpontos zárakkal, ismét bővítettük kínálatunkat, elérhetőek lettek a Roto és a KFV többpontos zárak. A Roto kínálat felöleli a 4E és 4V csapos, valamint a 2 CB két nyelves változatokat teljes méretválasztékban. A KFV kínálat kifejezetten széles, felnyúlik a prémium szegmensbe is, hiszen a 4 gombafejű görgős verzión túl csapos és csapos-kampós változatok is felkerültek áruházunkba. A KFV zárak elérhetőek kilincs és kulcsműködtetésű változatokban egyaránt.

https://webzar.hu/ajtozar_tobbpontos

2017.06.09 08:00
Kedvenc termékeim

Közkívánatra, a jelentősen megnövekedett termékszám miatt kialakítottuk a "Kedvenc termékeim" lehetőséget, ahová kényelmesen összegyűjtheti a legtöbbször rendelt termékeket, azok gyors eléréséhez.

Az oldal tetején külön linket kapott a kedvencek menüpont. A funkció csak akkor működik ha legalább 1 terméket a kedvencekhez adott.

2017.05.31 08:06
Euro Elzett TOP + Ipari termékek
Euro-elzett logó

Az Euro Elzett termékek jelentős része bekerült a TOP termékcsoportba amelyhez minden Partnerünk igen kedvező feltételekkel jut hozzá. 

Továbbá, kínálatunkban elérhetőek lettek az ipari kiszerelésű Euro-Elzett zárak melyek még kedvezőbb árszintet nyújtanak a csomagolás hiánya miatt. Az ipari kiszerelés esetén minimálisan 5 db-os rendelési mennyiséget állapítottunk meg. https://webzar.hu/ipari_zarak

2017.05.29 15:15
Bussare kilincsek

Nagykereskedelmi megállapodást kötöttünk a Bussare rozettás kilincsek hazai forgalmazójával, így azonos árszinten tudjuk a Bussare kilincseket kiszolgálni. 

A kilincsek nagy előnye, hogy modern megjelenésük mellett fém alaplappal készülnek, átmenő csavarokkal kerülnek rögzítésre. Árszintje magáért beszél...

https://webzar.hu/bussare_kilincsek_webzar

2017.05.29 14:57
Roto NT vasalat

Kínálatunkban elérhetőek lettek a Roto NT vasalatok. Egyedülálló online rendelési lehetőséget is biztosítunk, eléréséhez kattintson ide!

A szárnyhorony szélességhez/magassághoz a működési igénynek megfelelően rendelheti meg a szükséges vasalat csomagot, opcionális kiegészítőkkel együtt.

Titan zárbetétekhez és lakatokhoz teljeskörű háttérszolgáltatást nyújtunk, valamint segítjük Partnereinket, hogy ezt ők is megtehessék saját üzletükben. A lehetőség mindenki előtt nyitva áll...
Webáruház készítés