Ajtó alkatrész & szerszám nagykereskedelem
Tegnapra kellene? - Holnapra megoldjuk!

Tokoz Pro 400 zárbetét gombos 38x48

Zárbetét működése

Raktáron
Részletek

Gombos változat leírás: a zárbetét a belső oldalról egy elegáns forgatógomb elfordításával nyitható és zárható, a kulcs így semmiképpen nem maradhat benne. Fontos, a gomb felőli oldal - mivel az mindenképpen belül van - nem tartalmazza a 3 mm-es vastagítást, így pl. 33x33-as méretnél a gombos oldal valójában 30 mm-es, míg 48x48-as méret esetén a gombos oldal 45 mm-es.

A Tokoz Pro 400 zárbetét az 1919-es múltra visszatekintő csehországi gyártó terméke. Több évnyi folyamatos fejlesztés által a legújabb betörési módozatok mindegyike ellen hatékonyan védi értékeinket, testvérével a Pro 300-as típussal együtt jelenleg webáruházunk egyik legmagasabb védelmet nyújtó típusai. A magas mechanikai biztonságot a szabadalmilag védett lamellás működés eredményezi, amely az ismert manipulációs zárnyitási technikák (letapogatás, fésülés, bumping key) ellen kimagasló védelemmel bír. A roncsolással történő nyitási technikák ellen az edzett acél ötvözet ház, a kulcsnyílásnál elhelyezett acél forgó lamella, valamint az edzett acélból készült zárbetét gerinc mind-mind megfelelő védelmet nyújtanak.

Kulcsból 5 db-ot találunk a dobozban, melyek csak a biztonsági kódkártya bemutatásával másolhatóak. Az anyagfelhasználására jellemző a teljes rozsdamentesség, amely által időjárásnak kitéve, nedves, poros, párás, sós környezetben is kitűnően használható, a gyártó mindezt a termékre vállalt 5 év garanciával is bizonyítja.

Paraméterek, jellemzők
Zárbetét méret:
35/45
Törésvédelem:
Igen
Kulcsmásolás védelem:
Igen
Kódkártya (utánrendeléshez):
Igen
Fúrásvédelem:
Igen, magasfokú
Maghúzás védelem:
Igen
Bumping key védelem:
Igen
Manipuláció elleni védelem:
Igen, magasfokú
Csapok száma:
Lamellás működés
MABISZ minősítés:
Igen
Garancia:
5 év
Gyártó:
Tokoz
Cikkszám:
400G3545