Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Abus 88/40 lakat KA

Abus 88/40 lakat KA
 • Abus 88/40 lakat KA
Szállítási határidő:
Rendelésre, 2-3 hét
 • Nagyobb értékek, tárgyak pl. ajtók, kapuk, szekrények, pajták, kapcsolószekrények védelméhez javasolt 88/40 azonos zárlatú biztonsági lakat az Abus-tól. A krómozott lakattestet erős rézből készítették, így magasabb védelmet biztosít a korrózió ellen. Ez a lakat kültéri használatra is alkalmas, pl. parti területeken, járműveken, hajókon, mert magasabb fokon képes ellenállni az időjárási viszontagságoknak is. A kengyelt erős acél ötvözettel látták el. Kettős csavarzattal rendelkezik, valamint változtathatjuk a zárhenger kulcsnyílását, hogy illeszkedjen a meglévő kulcshoz. 2 db kulcs a tartozék.

  Vásárlási példa: A gyári kialakításból adódóan minden lakathoz 2 db kulcs jár, vagyis ha például 20 db-ot helyez a kosárba, akkor a 20 lakat mellett 40 db kulcsot fog találni amelyek mindegyike mind a 20 lakatot nyitni fogja. A kulcsok száma minden esetben a lakatok számának a duplája.

  A minimum vásárolható mennyiség 2 db, mivel az azonos kulccsal való működés lehetősége minimum 2 db esetén értelmezhető.

 • Mit keres?
  Lakat
  Gyártó
  Abus
  Lakat legnagyobb szélessége
  40 mm
  Kulcsok száma
  2 db/lakat
  Kengyel alatti magasság
  22 mm
  Kengyel alatti szélesség
  22 mm
  Kengyel átmérő
  7 mm
  Cikkszám
  8840KA
  Min. rendelhető mennyiség
  2 db
Webáruház készítés